Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Leuk dat u geïnteresserd bent in AkoPrint. U kunt uw bestelling telefonisch of per e-mail doorgeven. We willen u graag persoonlijk helpen met uw akoestisch probleem. 

Wat is de levertijd van een AkoPrint?

De AkoPrint Wall, Divider en Ceiling hebben een levertijd van twee weken. Het AkoPrint Doek heeft een levertijd van één week.

Ik wil het doek (de print) van mijn Wall, Divider of Ceiling veranderen, kan dat?

Ja, dat kan. U kunt een los AkoPrint Doek (na)bestellen, als u de print van uw Wall, Divider of Ceiling wilt veranderen of vervangen. Het open-structuurdoek van AkoPrint is eenvoudig te (de)monteren in onze producten.

Kan ik mijn eigen AkoPrint Doek ontwerpen?

Ja, dat kan. AkoPrint is gespecialiseerd in gepersonaliseerde akoestische scheidingswanden, wandframes en plafondpanelen, wat betekent dat u zelf een print kunt ontwerpen en naar ons kunt sturen. Ook kunnen we u helpen met het ontwerpen van een mooie print.

Wat kost een AkoPrint?

Omdat elke Akoprint speciaal op maat gemaakt wordt, heeft elk product een andere prijs. We berekenen de prijs van een Akoprint op aanvraag.

Wordt mijn AkoPrint gratis geleverd?

Nee, de bezorgkosten zijn afhankelijk van het aantal producten en de afmetingen van de producten die u bestelt. 

Moet ik mijn AkoPrint zelf in elkaar zetten?

U kunt ervoor kiezen om uw AkoPrint zelf in elkaar te zetten. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw akoestische producten in elkaar te laten zetten door één van onze monteurs.

Kan ik het doek van mijn AkoPrint wassen?

Ja, dat kan. U kunt het AkoPrint Doek op 30 graden wassen. Als u het doek wast op deze temperatuur, behoudt de print zijn kleurkracht.

Heeft u een vraag die er niet tussen staat?